Is de communicatie tussen jullie vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet? Dan kan mediation een oplossing bieden door duidelijkheid te scheppen over wat er speelt en om inzicht te krijgen in elkaar. Wat verbindt jullie met elkaar en is er nog een basis om verder te gaan? De focus ligt op herstel van de communicatie. De uitkomst kan zijn dat jullie de relatie nog een kans willen geven.

Mediation is geen relatietherapie

Relatietherapie richt zich, door behandeling, op herstel van de relatie en dit zou een vervolgstap kunnen zijn. Er zijn diverse vormen van relatietherapie. Diepere onderliggende problemen worden bij relatietherapie besproken.

Relatie-mediation

Mediation daarentegen, richt zich voornamelijk op de toekomst. Wat is er nodig om met elkaar verder te kunnen? Wat is er gebeurd binnen de relatie en welke invloed heeft dit dagelijks op jullie gedrag. Hoe kijken jullie naar de persoonlijke ontwikkelingen die jullie hebben doorgemaakt? Heeft dit jullie nader tot elkaar gebracht of juist niet?

Door verdieping in jullie standpunten en behoeftes worden zaken duidelijk. Een kortdurend proces met een paar sessies geeft al snel inzicht. Is er nog kans op een liefdevolle relatie of besluiten jullie om uit elkaar te gaan?

Neem contact op

Privacy beleid | Cookie beleid | Website door BlueBird Media B.V.   ©